• ۱۳۹۷ جمعه ۲۹ تير
  • اِجُّمعَة ٧ ذو القعده ١٤٣٩
  • Friday, July 20, 2018
کلیدواژه: 40760
تاریخ انتشار:۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۱ ارديبهشت، ساعت 10:15
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۶/۵/۷

تغذیه و پیشگیری از سرطان

بعداز بیماریهای قلبی و عروقی سرطان بالاترین اهمیت را در مرگ و میر افراد دارد.

عوامل تغذیه ای موثر در پیشگیرش از سرطان :

1- آنتی اکسیدانها

2- منابع غنی از از ویتامین c 

3- منابع غنی از ویتامین e 

4- منابع غنی از کاروتنوییدها

5- منابع غنی از سلنیوم

....

ادامه ی مطالب  

آپارات سراسری - استان ها سروش سراسری - استانها
اظهار نظرات | 0 نظر
captcha
Page Generated in 3/2600 sec